Aminosyre testEn aminosyre test fortæller dig om ubalancer i din krop, den tester både de essentielle og de ikke essentielle aminosyrer, der påvirker dig både psykisk og fysisk.

Aminosyre er byggestene i din krop. Der findes forskellige aminosyrer i hver eneste celle i din krop og de er alt afgørende for dit velbefindende.

Når der er et mangle på aminosyrer i kroppen, kan man opleve et hav af ubalancer. F.eks. kan du have svært ved, at mærke lykken i livet, manglede overskud og føle en tung træthed, have smerter og sygdomme, som du ikke kan komme af med.

Analysen måler på 20 aminosyrer i din krop

Lider du af:

· Et sårbart mindset

· Dårligt selvværd og tristhed

· Træthed

· Manglede overskud

· Hormon ubalancer

· Depression og/eller angst

· Adfærdsproblemer, som ADHD, autisme m.m.

· Smerter

· Svært ved at bygge muskelmasse, selvom du træner?

· Afhængighed

· Herpes


Stress og aminosyrer:

I perioder med akut stress nedbrydes proteinerne i kroppen 20 % hurtigere end normalt samtidig med, at kroppens behov for protein øges. I sådanne situationer skal man være ekstra opmærksom på proteinindtaget og aminosyreniveauet.

Aminosyrernes rolle i din krop:

Aminosyrer er byggesten til alle proteinerne, der findes i din krop. De har en væsentlig funktion i næsten alle biokemiske processer i kroppen. Så hvis der er en ubalance/et mangel af en aminosyre, så kan det hurtigt gå skævt, da flere af dem, skal bruge hinanden for at blive dannet. De er dermed en gruppe af næringsstoffer, som spiller en væsentlig rolle i forhold til kroppens funktioner.

· Energiproduktion i cellerne

· Kontrol og transmission af nervesignaler (nervesystem)

· Regulering af muskelaktivitet

· Regulering af hormoner, herunder lykkehormoner

· Dannelse af antistoffer

· Dannelse og regulering af enzymer og blodets transport af proteiner

· Stabilisering af din tarm

· Dannelse af vigtige fedtstoffer


En aminosyre kan give dig:

· Fornyet og mere energi

· Bedre immunforsvar

· Meget bedre humør og større lykkefølelse.

· Større udholdenhed.

· Stabiliseret søvnmønster

· Vægttab

· Større muskelmasse

· Få kroniske smerter væk.

Hvordan foregår det og hvad er prisen? Jeg bestiller testen til dig og derefter modtager du en mail med betaling, når den er registreret bliver testen sendt til dig. En Aminosyre test er en simpel blodprøve. Et lille prik i fingeren er nok til en undersøgelse af kroppens aminosyreniveau. Der er en tydelig vejledning med testen, så du ikke er i tvivl om, hvordan du skal gøre.

Jeg sender dig en journal, som du skal udfylde og sende retur, så jeg ved lidt mere om dig. Allergier, medicin, vaner osv. Den er vigtig for det videre forløb, så jeg kan hjælpe dig bedst muligt.

Der går 14-20 dage før resultatet af testen kommer. Derefter skal den analyseres og derudfra kan der laves et aminosyrepulver, som er tilpasset dig 100 %.

Personlig gennemgang af resultatet
Vi mødes til en gennemgang af testen, hvor du får en uddybende forklaring på resultatet. Samt forslag til hvad du kan gøre fremover, for at opnå det bedste, for lige netop dig.
Pris for analyse og gennemgang af testen: 999 kr.

Testen koster 1850 kr.

Jeg fik selv taget aminosyre testen for et årstid siden, da jeg havde så mange smerter i min ryg, lænd og ned i begge ben. Havde jagende smerter og de var der næsten konstant. Diverse undersøgelser viste ikke rigtig noget, andet end en lille diskusprolaps, som ikke var slem nok og kunne give de symptomer. Efter en måned, ikke engang, på aminosyrepulver var smerterne væk. Fuldstændig fantastisk! Der var en periode efter et halvt år, hvor jeg holdt pause med det og efter en uge, kunne jeg mærke hvordan smerterne stille og roligt kom igen. Har prøvet, at undvære det nogle gange efterfølgende og det samme skete hver gang. Så nu forsætter jeg et halv år til og ser hvad der sker J