Grovboller.





35 stk.

350 g solsikkefrø.
250 g sesamfrø.
250 g hørfrø.
20 æg.
150 g loppefrøskaller.
500 g sojayoghurt eller mandelmælk.
Jeg havde brugt sojayoghurt på retreatet.
1 tsk. havsalt.

Blend kernerne groft og bland dem med loppefrøskallerne og salt.Bland æg og yoghurt/mælken og bland derefter det våde med det tørre.Det skal gå lidt stærkt og blandes rigtig godt.Lad det stå og trække i 15 min. Hvis konsistensen er for lind, så skal der flere loppefrøskaller i. Hvis det er for hårdt rør et æg til i. Det skal være nemt at forme en bolle med en ske og sætte den på pladen med bagepapir på, uden den flyder ud. Dyp skeen i vand inden du former en bolle, så slipper den nemmere og får en pænere form.

Bages ved 180 grader i ca. 25 min.

De er vildt gode både til morgenmad, til frokost,
som burgerboller osv osv.

Fine til fryseren og de tør ret hurtigt op :-)