Græskarkerne-flutes.



Flutes som egner sig perfekt som tilbehør til tapas, suppe eller............ Ja, egentligt til det meste :-)
De er rigtig fine selvom de har været en tur i fryseren.





Til 4 flutes.


3 dl græskarkerner.

2 1/2 dl sesamfrø.

2 1/2 dl solsikkekerner.

2 1/2 dl loppefrøskaller.

1 1/2 dl mandler/mandelmel.

1 tsk. salt.

1/2 kg gulerødder.

8 æg.


Blend frø og mandler, undtagent græskarkernerne.

Blandes sammen med loppefrøskallerne.

Blend gulerødder.

Tilsæt æg.

Rør det hele sammen og lad det stå 5-10 min. inden du deler

portionen i fire.


Kom bagepapir i en flutesform (du kan lave dem på en bageplade,

formen bliver bare lidt smukkere af at komme i flutesform ;-) )

Drys med græskarkerner på bagepapiret og form 4 flutes og læg dem i formen. Drys igen med græskarkerner ovenpå.


Bages ved 175 grader i ca. 60 min.