RAW NUTELLA BROWNIE



16 små stk.

Bund:
5 dl dadler, befriet for sten
3 dl ristede hasselnødder
1,5 dl kakaopulver
1 tsk. vaniljepulver
1 tsk. kanel
1 nip salt

Frosting:
2 modne avokadoer
3 dadler
2 spsk. kokosolie
3 spsk. kakao

Fremgangsmåde:I en foodprocessor hakkes først hasselnødderne, ikke for fint.Tilsæt alle de øvrige ingredienser og kør det en ensartet masse.Kom bagepapir i en bageform og pres massen grundig ud i formen.Stil formen i fryseren imens frostingen laves.Kom alle ingredienser til frostingen i foodprocessoren og blend det helt jævnt og cremet.Fordel frostingen på brownien og pynt med ristede hasselnødder og evt.friske bær.Det er en smagssag om man bedst kan lide den direkte fra køleskabet eller stuetemperatur.Jeg fortrækker den lige midt i mellem :-)

Velbekomme!