Raw raspberry "cheesecake"





Denne lækre sag, kan man med fordel lave om morgenen, hvis man skal bruge den til dessert om aftenen. Knasen er Currame´s opskrift til koldskål og kan bruges til rigtig mange ting, hvor der skal bruges noget sødt og sprødt.



6 glas.


2,5 dl udblødte cashewnødder. Lægges i blød natten over.

1 ds. kokosmælk.

2,5 dl frosne hindbær.

1 citron, kun saften.

1 tsk. vanillepulver.

2 tsk. kokossukker.


Alle Ingredienserne blendes til en ensartet og cremet masse i blenderen.


Knas:

250 g. Blandede nødder og kerne efter hvad man bedst kan lide.

1 dl. kokossukker.

1 dl Vand

1/2 tsk. salt.


Kokossukker, salt og vand koges op på panden og nødder/kerner kommes i

og væsken koges ind.


Derefter kommes det på en plade med bagepapir og kommes i ovnen ved 160 grader i 15-20 min. Rør i det et par gange undervejs.

Lad det køle helt af og hak det ud i passende stykker.


I glassene kommes der først lidt knas, så hindbærcreme, så knas, så hindbærcreme.

Pyntes med knas of bær.