Til ca. 4 pers.
2 gulerødder.
2-3 tomater
2 mellemstore løg.
4 fed hvidløg.
2 peberfrugter.
1 chili (eller efter temperament...)
2 cm ingefær.
1 ds. kokosmælk.
1 l vand.
1-2 spsk karry.
1 spsk.kokosolie.
Salt og peber.
Hvis du er vild med kokos og gerne vil have en mere cremet suppe, brug da 2 dåser kokosmælk i stedet og skær lidt ned for vandet.
Ordne grøntsagerne og brun dem hurtigt af i lidt kokosolie, hvor du har tilsat karryen.
Tilsæt vand og lad det simre i 30 min. Tilsæt kokosmælk.
Lad suppen koge op og blend til en cremet suppe.
Inden servering tilsættes:
4 forårsløg i fine skiver.
1-2 peberfrugter små tern.
Hvis du ønsker en mere fyldig suppe, kan du skære 2 stegte kyllingebryster i små tern. De kommes i suppen og koges op.