Lyst brød, der kan bruges både til franskbrød og flutes.



OPSKRIFT TIL 1 BRØD ELLER 3 FLUTES.

Ala Currame :-)


• 300 g cashewnødder.

• 250 g sesamfrø.

• 6 store æg.

• 6 dl mandelmælk.

• 60 g kokosfibermel.

• 3 spsk loppefrøskaller.

• 2 spsk salt.


Forvarm ovnen til 160 grader.

Kværn sesamfrø og cashewnødder til mel.

Tilsæt resten af ingredienserne og kør det hele sammen i en foodprocessor.

Dejen skal være lidt grødagtig i konsistensen.

Tilsæt evt. mere væske, hvis den er for tyk eller flere loppefrøskaller, hvis den er for tynd. Hvis dejen skal bruges til flutes, så skal der lidt flere loppefrø i.

Lad dejen hvile lidt, ca 15 min. Den bliver tykkere,

når den står lidt.

Kom bagepapir i formen og kom dejen i eller form til flutes på bagepapiret eller i flutesforme med bagepapir.

Drys med sesamfrø.

Brødet bages omkring 65-70 minutter.

Flutes i ca. 60 min.

Lad brødet hvile i formen i 10 minutter og vend det så ud og lad det køle af.

Lad brødet eller flutes køle helt af inden servering.

Holder sig 4-5 dage i køleskabet.