1 stk, der er til 12-14 pers.
Appelsin/dadelkage:
600 g dadler.
300 g mandler.
5 spsk. kokosolie.
1 1/2 tsk. vanillepulver.
1 1/2 tsk. salt.
3 tsk. kanel.
9 æg.
2 appelsiner.
Kør alle ingredienserne i en foodprocesser, pånær æggene.
Hold evt. lidt af mandlerne tilbage og kør dem med til allersidst for en mere crunchy kage. Æggene tilsættes et af gangen.
Kommes i en springform og bages ved 160 grader i ca. 45 min.
Lav gerne kagen dagen inden den skal serveres.
Mango/hindbærcreme:
1 mango.
2 store håndfulde frosne hindbær.
1 dl mandelolie.
1 knsp. kanel.
1 knsp. kardemomme.
1/2 knsp. havsalt.
1/2 knsp. peber.
Det hele blendes til en ensartet creme, smages til og stilles på køl i en times tid.
1 glas hasselnøddesmør.
Den kolde kage smøres med hasselnøddesmør og pyntes med de bær man nu engang har lyst til eller bare efter årstiden :-)
Mango/hindbærcremen kan også kommes på kagen inden bærerne eller serveres ved siden af. Vi valgte at serverer den ved siden af, da den har det med at løbe af, når den står lidt.